петак, 7. октобар 2011.

Svečane torte sa ružama

Zdravo svima. Tema su svečane torte. Ustvari, one sa ružama. Možda će neko pitati zaštobaš sa ružama,a odgovor je prilično jednostavan. Ruža od fondana može da izgleda podjednako čaraobno kao i prava ruža. S tim što prava ruža i miriše čarobno, a ruža od fondana je jestiva :D

Cveće na tortama je motiv od davnina i do danas je aktuelan. Samo su same torte postale još savršenije i načini pravljenja cveća još bolji. Izabrala sam ruže, jer je buket ruža u meni uvek budio najtananija osećanja i mislim da je od svog cveća, buket ruža na torti daje najsvečaniji ton.

Ovde možete da pogledate kako se prave ruže od fondana.

svecana torta sa crnim ruzama

Torta na slici je pravi primer za svečane torte sa ružama. Naravno, da bi torta izgledala ovako neophodan je izbor nešto čvršćih torti, kako bi posle nameštanja fondana izgledale ovako savršeno. Naravno, lepota je ovde u jednostavnom odabiru boja cele kompozicije, nežnim cvetićima, mašni, ali i veoma lepom stalku, koji je takođe ukrašen posebnim svečanim papirom sa motivom cvetova. Sve u svemu, lep primer dekoracije svecane torte, gde je dekorater mislio na sve.

Нема коментара:

Постави коментар